09100, вул. Андрея Шептицького, 2 м. Біла Церква

(04563) 9-94-82, 063-310-77-55, 067-310-77-55, 099-310-77-55

Перекриття Горбатого мосту !

Шановні мешканці та гості міста!
В зв’язку з закінченням підготовчих робіт по капітальному ремонту шляхопроводу через залізницю по вул. Сквирське шосе повідомляємо, що з 10 травня 2018 року відбудеться початок будівельних робіт.
Рух по шляхопроводу буде перекрито до закінчення всіх робіт, вибачте за тимчасові незручності!

Нагадуємо, що в 2018 році, однією з пріоритетних задач Білоцерківськоїміської ради та Департамент житлово-комунального господарстваБілоцерківської міської ради є ремонт шляхопроводу по вул. Сквирське шосе «Горбатий міст».
На даний час, проведені необхідні інженерно-камеральні вишукування, розбита геодезична сітка координат на місцевості об’єкту, розчищено самосійні зелені насадження та чагарники по укосу та підошві насипу шляхопроводу. Прибрані та вивезені залишки сміття, облаштовано технологічні та під’їзні проїзди для руху техніки. Узгоджені прокладені інженерні комунікації, мережі сигналізації та зв’язку ПАТ «Укрзалізниця». Розміщено дорожні знаки та інформаційні панно на під’їздах та відповідно до схеми об’їзду, також проведена робота з поточного ремонту покриття вулиць по яким піде транзитний транспорт. Узгоджені дослідження стану ґрунту під несущими опорами в вирішенні питання міцності конструкції в цілому.
Пророблена підготовча робота є малопомітною але вкрай важливою в процесі підготовки до повноцінного виконання будівельних робіт.

Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter